Om mig

Jeg hedder Roar Mohammed Johansen og jeg er i sommeren 2020 fyldt 40 år.  Jeg er socialrådgiver med stort S, og brænder for at gøre en forskel for andre mennesker i mit arbejde og i min fritid. Man kan sige, at det at være socialrådgiver er blevet min livsstil, og jeg elsker det.

Mit udgangspunkt er altid, at hjælp til selvhjælp er den bedste løsning, selvom vi også må erkende, at nogle af de allermest udsatte mennesker, aldrig kommer til at få evnen til at tage ansvar for deres eget liv, på samme måde som gennemsnitsmennesket er i stand til det. Men det betyder på ingen måde, at de ikke kan have en god tilværelse, for det kan de, med støtte fra omgivelserne.

I foråret 2016 blev jeg ansat i Slagelse Kommune, og her har jeg været så privilegeret at gøre lynkarriere. 

  • 2016 ansat i Slagelse Jobcenters Ungeafdeling, målgruppe 18-29 år.
  • 2017 valgt som arbejdsmiljørepræsentant.
  • 2017 valgt som tillidsrepræsentant for socialrådgiverne i ungeafdeling.
  • 2018 valgt som fællestillidsrepræsentant for socialrådgiverne i Slagelse Kommune.
  • 2018 medlem af Slagelse Kommunes hovedsamarbejdsudvalg.
  • 2018 valgt til hovedbestyrelsen i Dansk Socialrådgiverforening.
  • 2019 initiativtager til stiftelsen af fællesklubben for socialrådgiverne i Slagelse Kommune, og herefter formand det dens bestyrelse.
  • 2020 Næstformand i Slagelse Kommunes hovedsamarbejdsudvalg.

Med alle de arbejdsopgaver, som er utrolig spændende og udviklende både fagligt og menneskeligt, bruger jeg omkring 60 timer om ugen på mit arbejde.

Dels det lønnede arbejde som tillids- og fællestillidsrepræsentant, men også det frivillige ulønnede arbejde som formand for socialrådgiverne i Slagelse, og medlem af Dansk Socialrådgiverforenings hovedbestyrelse.

I min fritid er jeg stor tilhænger af god mad, min livret har altid været boller i karry med ris (jeg er stor ris fan). Jeg er meget begejstret for al slags mad så længe det er ordentlig tilberedt, lige fra Italiensk, Fransk, Indisk, Japansk, Sydamerikansk osv. Jeg er endnu tøvende hvad angår insekter, men overvejer at kaste mig ud det i. Om ikke andet så bliver man jo klogere og får nye oplevelser.

Det var lidt om mig, har du spørgsmål til det, eller til noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner
Roar